ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ




Η στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα, γνωστού και ως Killah P, δεν πρέπει να προκαλεί απορία στην κοινωνία. Η φασιστική και παράνομη δράση των αντιδημοκρατικών ομάδων, σ' αυτή την περίπτωση της Χρυσής Αυγής, πλέον ξεσκέπασε το πέπλο που την καλύπτει και αναδεικνύει την πραγματική της φύση.

Αυτός ο νεαρός μουσικός από το Κερατσίνι το μόνο που έκανε είναι να έχει αντίθετη άποψη με ένα τσούρμο ρατσιστών οι οποίοι όπως και οι δικτάτορες τη δεκαετία του '70 προτάσσουν την αγάπη για το έθνος για να νομιμοποιήσουν τις πράξεις τους. Σε μια κοινωνία όπου η σήψη και η διαφθορά έγιναν συνήθεια, η άνοδος των άκρων και η ''νομιμοποίηση'' τους μέσω της απραξίας όλων των κομμάτων, τόσο από τα δεξιά όσο και από τα αριστερά, ήταν το φυσιολογικό επακόλουθο.

Οι οικονομικά, αλλά κυρίως πνευματικά εξαθλιωμένοι Ελλαδίτες υποστήριξαν την Χρυσή Αυγή βάζοντας την στην ελληνική βουλή παρά την παράνομη δράση της. Τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα βλέποντας τα λάθη τους τα οποία οδήγησαν την Χρυσή Αυγή στη βουλή πανικοβλήθηκαν. Για ακόμα μια φορά φαίνεται η ανικανότητα του πολιτικού συστήματος να πράξει το σωστό που δεν είναι τίποτα άλλο από την καταδίκη και απαγόρευση της Χρυσής Αυγής. Είναι αδιανόητο οι πολιτικές ηγεσίες να μην λαμβάνουν τις σωστές αποφάσεις, οι οποίες στη συγκεκριμένη περίπτωση διέπονται μέσα από το σύνταγμα, λόγω φόβου των συνεπειών που μπορεί να ακολουθήσουν.

Ο Έλληνας ψηφοφόρος όσο καιρό δεν τον ενοχλούσε άμεσα η δράση της Χρυσής Αυγής δεν αντιδρούσε, ενίοτε την επικροτούσε κιόλας. Τώρα που τα ρόπαλα και τα μαχαίρια στράφηκαν προς Έλληνες και όχι μετανάστες, κατανοεί ότι η δράση της Χρυσής Αυγής δεν διαφέρει από τις δράσεις άλλων ακραίων κομμάτων, είτε από τα δεξιά είτε από τα αριστερά, είτε αυτό λέγεται Γερμανία του Χίτλερ, Ιταλία του Μουσολίνι ή Ρωσία του Στάλιν.

Είναι καιρός να αντιληφθούν οι πολίτες ότι είναι καθήκον τους η προάσπιση της δημοκρατίας καθώς η διαφορετικότητα της άποψης ήταν ο λόγος που ένας πολίτης έχασε τη ζωή του. Είτε είναι η διαφορά του χρώματος, της φυλής ή της άποψης κανένας δεν δικαιούται να αφαιρέσει μια ζωή. Η ανοχή σε αυτές τις ενέργειες ισούται με την κατάλυση της δημοκρατίας και της ελευθερίας.

Υ.Γ. Μακάρι τη θέση της άκρας δεξιάς να μην πάρει η όποια άλλη ακραία μορφή είτε από τα δεξιά είτε από τα αριστερά.


Σχόλια

  1. Και δυστυχώς υπάρχει συνέχεια και στην Κύπρο
    http://www.philenews.com/el-gr/top-stories/885/162858/eimaste-i-chrysi-avgi-tis-kyprou-leei-to-elam

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΛΗΝ ΑΝΑΤΑΣΗ!

Όταν απομακρύνεται το χαλί της κυπριακής κοινωνίας

G3 ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ